Verkopen met (oud)

Verkopen met (oud)

Onze filosofie is eenvoudig: uitstekend werk leveren en zorgen voor meer dan tevreden klanten.

Wij zorgen en ontzorgen voor, tijdens en na het verkoopproces. Wij gaan voor het maximale resultaat, top fotografie, een uitstekend social media programma, video’s, verkoopbrochures en uw eigen woning verkoop website.

Wij zijn altijd bereikbaar en zeggen niet voor niets:

Het verkoopproces

Stap 1
PERSOONLIJK GESPREK

Het besluit is gevallen, je wilt je huis verkopen. Samen plannen wij een afspraak voor een persoonlijk gesprek waarin we elkaar beter leren kennen. Wat is de reden voor verkoop? Wat verwacht je van je makelaar en welke stappen kunnen we samen nemen?  Wat is onze werkwijze en hoe denken we jouw woning te verkopen?

Stap 2
BEREKENEN VAN DE WAARDE

Wanneer het tussen ons klikt, gaan wij de woning inspecteren. Wij letten op de bouwkundige staat, de gebruikte materialen en de staat van onderhoud. Maar ook de mate van luxe, ruimte en natuurlijk de ligging zijn belangrijk. Door gebruik te maken van actuele marktcijfers berekenen we de waarde van de woning.

Stap 3
DE BESTE PRIJS

Nu de waarde is berekend bespreken we samen de te hanteren vraagprijs. Ligt de focus op een snelle verkoop of is er juist geen haast? Heb je al een andere woning gekocht en moet de verkoop netjes aansluiten? Of kun je naar een tussenoplossing en is vooral een hoge opbrengst belangrijk?

Stap 4
MARKETINGPLAN

In ons marketingplan maken wij gebruik van alle beschikbare communicatiemiddelen. Samen analyseren we de vermoedelijke doelgroep voor de woning en hoe we de potentiële kopers het beste kunnen bereiken. Welke middelen hebben we nodig om de woning zo goed mogelijk onder de aandacht te brengen.

Stap 5
DUIDELIJKE AFSPRAKEN

Wanneer wij je woning gaan verkopen maken we duidelijke afspraken. De opdracht voor verkoop wordt in een dienstverleningsopdracht vastgelegd zodat je precies weet wat je van ons mag verwachten. Wij werken met een vaste courtage dus er zijn geen verrassingen achteraf.

Stap 1