Wie zijn wij

Wie zijn wij

Edwin Willemsen

Register Makelaar Taxateur

Geboren in Zwolle, gewoond in Apeldoorn en Breda, bracht het werk bij Defensie mij in 1989 naar Steenwijk. De liefde zorgde dat ik bleef. Na een loopbaan binnen de koninklijke landmacht en de koninklijke marechaussee kwam in 1999 de switch naar de makelaardij. Op het eerste gezicht een bijzondere stap. Echter, binnen de marechaussee was privaat-en publiek recht een essentieel onderdeel van mijn werk. Ik had altijd al een grote interesse in (bedrijfs)economie, bouwkunde en marketing. Daarnaast is het werken met en voor mensen een belangrijke voorwaarde voor mijn werkplezier. Dat alles kwam samen in het vak van makelaar. Inmiddels al ruim 20 jaar werkzaam als beëdigd register makelaar en taxateur bij NVM SOM.

Als NVM makelaar ben je nooit uitgeleerd en volg ik jaarlijks de benodigde bijscholingen en cursussen. Ben ik naast register makelaar ook makelaar/taxateur voor bedrijfsmatig vastgoed. En ben ik een van de examinatoren van SVM NIVO en geef ik les aan de nieuwe generatie makelaars.

Het begeleiden en adviseren van mensen bij de grootste aankoop of verkoop van hun leven geeft mij energie. Het verder kijken dan de ogenschijnlijke woonwensen, het oprecht luisteren en hen voorzien van een eerlijk advies, dat is wat mij drijft.

Daarnaast zijn de afwisselende werkzaamheden en de vele verschillende mensen die ik ontmoet het waard om elke dag weer met veel plezier en gedrevenheid de deur aan de Woldpoort open te doen!

In mijn vrije tijd kun je mij op de tennisbaan in Steenwijk vinden, op een terras in de stad, maak ik een toertocht op de motor, een lange wandeling of zit ik heerlijk met een goed boek op de bank of relax ik in de sauna.

Nick Otten

Assistent Makelaar i.o.

Als jongste telg binnen hetMakelaarshuis, ben ik in mei 2022 het team komen versterken.

Ik volg momenteel het tweede deel van de opleiding voor assistent makelaar. Ik ben enorm blij dat ik bij hetMakelaarshuis de kans krijg om mijn opgedane theoretische kennis direct aan de praktijk te kunnen koppelen en tegelijkertijd mijn kennis en ervaringen te kunnen vergroten in dit mooie vak.

In Steenwijk ben ik geboren en getogen. Heb ik hier de lagere en middelbare school gevolgd. Na mijn opleiding in Zwolle ben ik in 2019 begonnen als commercieel medewerker bij een producent van montagesystemen voor zonnepanelen.

Mijn technisch inzicht, commerciele werkervaring en dienstverlenende instelling samen met mijn nieuwsgierigheid om nieuwe dingen te leren, betrouwbaarheid en inlevingsvermogen zet ik met alle plezier dagelijks in om, nu en in de toekomst, onze relaties te helpen bij het aankopen en verkopen van hun huis in ons prachtige Steenwijkerland.

Jan Klein

Hypothecair Planner

Geboren in Amersfoort, kwam ik, na 30 jaar in Apeldoorn te hebben gewoond, (waar ik toevallig op dezelfde basisschool heb gezeten als Edwin) in 2003 in Steenwijk te wonen.

Al meer dan 20 jaar werkzaam als hypotheekadviseur en sinds 2009 eigenaar van HetHypothekenhuis. Naast erkend hypothecair planner ben ik ook assurantieadviseur. Sinds 2022 helpen wij ook ondernemers op het financiële vlak. Wanneer je op zoek bent naar een zakelijke hypotheek, een financiering voor verhuurd onroerend goed of factoring. Wij helpen je graag in de zoektocht naar een passende oplossing.

Of het nu om een financiering gaat of een assurantie vraagstuk, ik zoek het graag tot in het detail voor u uit. Kom met een deskundig advies en verschillende mogelijkheden. Het uitzoeken van het best passende financiële plaatje is mijn uitdaging.

Een dag vrij besteed ik graag samen met mijn gezin, maak ik een flinke toertocht op de motor of volg ik de Formule 1.

Eva

Animator

En natuurlijk is ons team niet compleet zonder Eva!
Zij zorgt voor de ontspanning bij ons op kantoor. Want hoe leuk wij ons werk ook allemaal vinden, Eva zorgt ervoor dat we op tijd pauze nemen om even met haar te spelen of te wandelen.