Disclaimer

Disclaimer

Disclaimer

hetMakelaarshuis B.V. heeft de informatie op deze website met zorg samengesteld. Ondanks deze zorgvuldigheid kan het gebeuren dat de informatie op deze website onjuistheden en/of onvolledigheden bevat. Aan de inhoud van deze website kunnen daarom geen rechten worden ontleend.
Ook kan hetMakelaarshuis B.V. niet aansprakelijk worden gehouden voor de gevolgen van het gebruik, op welke manier dan ook, van de website en de daarin aangeboden informatie.

Deze website en de inhoud ervan (met inbegrip van alle teksten, foto’s, grafisch materiaal en logo’s) is beschermd door auteursrecht en andere intellectuele eigendomsrechten. Verspreiding van inhoud van onze website is alleen toegestaan voor niet-commercieel gebruik. Voor andere doeleinden mag niets van onze website gebruikt, verspreid of openbaar worden gemaakt zonder schriftelijke toestemming van hetMakelaarshuis B.V. of van een ander die rechthebbende is.

Verwijzingen naar andere websites zijn uitsluitend ter informatie van de bezoeker opgenomen. hetMakelaarshuis B.V. geeft geen enkele garantie voor de inhoud van dergelijke websites en kan hiervoor ook geen aansprakelijkheid aanvaarden.